Како да се биде вработен во Nobel

Како да се биде вработен во Nobel
Со нашите фер и транспарентни начини на вработување, ги поставуваме вистинските таленти на вистинските работни позиции и за нив планираме ефикасен и транспарентен пат во кариерата, во рамките на културата што ја изградивме.

За кариера и аплицирање за работа, можете да добиете информации на следнава e-mail адреса: kariera@nobel.com.mk