NBL Fish Oil jr. 390mg/260mg 150ml

NBL Fish Oil jr. 390mg/260mg 150ml
Активна Состојка
EPA/DHA
Области За Употреба
Правилна мозочна и очна функцијa и одржување на функцијата на срцето