Anzibel Honey & Lemon 5mg/4mg/3mg 30 пастили

Anzibel Honey & Lemon 5mg/4mg/3mg 30 пастили
Активна Состојка
Chlorhexidin, Benzocain, Enoxolon
Области За Употреба
Локално и симптоматско олеснување на благи воспалителни процеси во устата и грлото.