Melox 15mg/1.5ml IM 3 стаклени ампули х 1,5 ml/кутија

Melox 15mg/1.5ml IM 3 стаклени ампули х 1,5 ml/кутија
Активна Состојка
Meloxicam
Области За Употреба
Ревматоиден артритис