Tylol Hot Pediatric 250mg/2mg/30mg 12 ќесички

Tylol Hot Pediatric 250mg/2mg/30mg 12 ќесички
Активна Состојка
Paracetamol, Chlorpheniramin, Pseudoephedrin
Области За Употреба
Ублажување на симптомите од настинка и грип